Семінар голів ПК освітян Кіровоградського району


Усім відомо, що профспілкові лідери – це завжди активні, енергійні та креативні особистості. Ось і до профспілкового навчання Кіровоградська районна організація профспілки працівників освіти і науки України вирішила підійти креативно. Сосновий ліс, свіже повітря, прохолода лісового озера, гарна команда однодумців і звісно мапа – саме це потрібно, щоб організувати чудовий квест! Творча тематична гра стала активним засобом навчання профлідерів.

У змаганні брали участь дві команди: жіноча – «Ах!» та чоловіча – «Ух!». У кожної з команд була мапа з прокладеним маршрутом. Учасники повинні були зорієнтуватись на місцевості, відшукати усі КП (контрольні пункти) та виконати завдання на профспілкову тематику. Суддівська колегія була високо професіональною і вимогливою, і справедливою. Гра-навчання проходила дружньо й весело. Учасники обох команд виявили винахідливість та продемонстрували міцні знання статутних вимог до профспілкового діловодства, а молоді колеги мали чудову нагоду перейняти досвід у професіоналів своєї справи. Але змагання є змаганням і за результатами гри жіноча команда «Ах!» стала переможцем! Усі учасники отримали подарунки та сувеніри.
Ця нова, активна форма роботи дуже сподобалась учасникам семінару лідерів первинних профспілкових організацій, по завершенню якого, усі висловили сподівання на подальше впровадження нових форм у профспілковій роботі, що дасть змогу показати, що профспілка не стоїть на місці, вона відгукується на виклики часу, активно діє і завжди готова змінюватись та вдосконалюватись.

















Share:

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації

На платформі Blogger.

Загальна кількість переглядів сторінки

Обласний огляд-конкурс

Обласний огляд-конкурс

Учитель року

Учитель року
Всеукраїнський етап

Перше місце!

Перше місце!

Шукати в цьому блозі

.

.

Учитель року

Учитель року
Обласний етап

Учитель року!

Учитель року!
Районний етап

Наша профспілка

Наша профспілка

Чи потрібна профспілка?

Recent Posts

Unordered List

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  • Aliquam tincidunt mauris eu risus.
  • Vestibulum auctor dapibus neque.

Sample Text

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Pages

Theme Support

Need our help to upload or customize this blogger template? Contact me with details about the theme customization you need.